Of het nu gaat om onze collega’s, relaties of de gemeenschap in zijn algemeenheid, dagelijks dragen we bij aan groot en klein geluk van de mensen om ons heen.​Zo bieden we als werkgever persoonlijke ontwikkeling onder de noemer “Bunzl Academy”, een trainingsprogramma gegeven vóór en dóór onze medewerkers, houden we periodiek een Medewerkertevredenheidsonderzoek om te pijlen hoe Happy onze medewerkers zijn, werken we samen met sociaal bewuste leveranciers in ontwikkelingslanden en zetten we ons in voor de maatschappij. Zo organiseren we onder andere ieder jaar de Tour de Bunzl, een wielertour waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat en sponsoren we elke 2 jaar een ander goed doel.

Om het jaar houden we een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Hiervoor worden alle collega's uitgenodigd. Zo kunnen we goed zien hoe onze collega's vinden dat Bunzl het als organisatie doet en op welke punten we nog kunnen ontwikkelen. Leerzaam dus!

Het vervult ons met trots dat de uitslag van het MTO van 2021 laat zien hoe betrokken onze collega's zijn en hoe leuk zij het nog steeds vinden om elke dag aan de slag te gaan.

Onze collega's zijn blijkbaar behoorlijk HAPPY!

Elke 2 jaar steunen Bunzl Nederland en haar werkmaatschappijen een goed doel. Voor 2022 en 2023 steunen we United Packaging Forest met de (her-)bebossing in binnen- en buitenland. Samen, en met Trees for all als uitvoerende partij, dragen we bij aan een verbeterde biodiversiteit, beter klimaat en in werkvoorziening. Het is onze ambitie om op het eind van de 2-jarige samenwerking een bos aan bomen te hebben geplant!

In 2020 en 2021 steunde Bunzl de bij. Dit deden we in samenwerking met de Bijzaak, een organisatie die bijenkasten (onder andere op bedrijfslocaties) plaatst en onderhoudt en zo bijdraagt aan het voortbestaan van de bij en dus de biodiversiteit.

Bunzl koos voor de adoptie van 12 reeds bestaande bijenkasten die al samen op één locatie stonden. Dit zodat de bijen niet hoefden te aclimatiseren (wat doorgaans een jaar duurt) en de imkers geen onnodige kilometers hoefden af te leggen naar alle verschillende Bunzl locaties in Nederland. Zo haalden we het maximale uit deze samenwerking.